Landelijke energiestrijd Zorg komt eraan

Nog een paar maanden, dan barst de landelijke Energiestrijd van Urgenda weer los. Het doel: alle zorghuizen in Nederland een blijvend lage energierekening bezorgen, zónder investering. Inmiddels doen er al een aantal instellingen uit Fryslân mee. Als opwarmertje ging Syb van der Ploeg bij ze langs voor een muzikaal optreden. 

In woonzorgcentra valt vaak nog veel te besparen. Enthousiaste deelname van zorgmedewerkers, bewoners en management is hiervoor cruciaal. Circulair Friesland draagt de landelijke Energiestrijd voor zorghuizen een warm hart toe. Als aanjager Zorg heb ik meegeholpen om Friese instellingen enthousiast te krijgen voor deelname.

Klik hier voor meer info.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *