Over ons

een netwerk van specialisten

Wie we zijn

Mensen met passie voor een duurzamere wereld en de drive om vanuit de eigen expertise daar een positieve bijdrage aan te leveren. Ieder is een kei op een ander onderdeel, zo werken we complementair aan elkaar en leveren we met elkaar een totaaloplossing. Graag delen we onze kennis en komen we tot het eindresultaat dat de meeste impact realiseert.

Allemaal gaan we voor een 10+

Kwaliteit en intrinsieke motivatie.

Wat ons drijft

Kwaliteit en intrinsieke motivatie. Allemaal gaan we voor een 10+ en een eindresultaat waarmee de planeet en de mens uiteindelijk het meest gediend wordt. Daar krijgen we de meeste voldoening van, ook al kost dat wat meer uren dan eerder geoffreerd. Het zij zo, alles voor de goede zaak.

Ons werk zet mensen in beweging en zorgt voor een schwung (dé bewuste swoeng) richting een mooiere wereld. Wij kijken verder dan korte termijn doelstellingen en gaan voor het effect op langere termijn.

Carla Boonstra voor strategisch organisatieadvies

Samen met jou te sparren

Wie ben je, wat is jouw missie en visie? Waarom doe jij wat je doet? En komt dit overeen met de gestelde doelen?

Wat maakt jou tot de juiste partij voor het aanbieden van de betreffende dienst of het product? Wat maakt jou onderscheidend?

Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen vandaag, maar ook in de wereld van morgen nog van relevante meerwaarde bent?

Ik help je door samen met jou te sparren, je uit te dagen met kritische vragen en je mee te nemen in een soort van trechtermodel om uiteindelijk tot een advies op maat te komen. Hiermee wordt jouw positionering duidelijk en komt de organisatie (of jijzelf in het geval van personal coaching) optimaal tot z’n recht.

Meer weten? Lees mijn blog.

maak kennis met onze opdrachtgevers

laten we het samen doen

Ben jij klaar voor verandering?