Over ons

een netwerk van specialisten

Wie we zijn

Mensen met passie voor een maatschappij die toekomstbestendig is en de drive om vanuit de eigen expertise daar een positieve bijdrage aan te leveren. Ieder is een kei op een ander onderdeel, zo werken we complementair aan elkaar en leveren we met elkaar een totaaloplossing. Graag delen we onze kennis om te komen tot het eindresultaat met de meeste impact.

Allemaal gaan we voor een 10+

Kwaliteit en intrinsieke motivatie.

Wat ons drijft

Kwaliteit en intrinsieke motivatie voor een meer duurzame wereld. Allemaal gaan we voor een 10+ en een eindresultaat waarmee we de wereld ‘netjes’ achterlaten voor de volgende generatie(s). Daar krijgen we de meeste voldoening van, ook al kost dat wat meer uren dan eerder geoffreerd. Het zij zo, alles voor de goede zaak.

Ons werk zet mensen in beweging en brengt een versnelling op gang. De crux zit in een schwung (dé bewuste swoeng) met daadwerkelijk effect. Eentje die klopt en gezamenlijk goed doordacht is. Wij kijken verder dan korte termijn doelstellingen en gaan voor het effect op langere termijn.

Carla Boonstra voor strategisch organisatieadvies

Samen met jou te sparren

Wie ben je, wat is jouw missie en visie? Waarom doe jij wat je doet? En komt dit overeen met de gestelde doelen? Lukt het je om ze te realiseren?

Wat maakt jou tot de juiste partij voor het aanbieden van de betreffende dienst of het product? Wat maakt jou onderscheidend?

Hoe zorg je ervoor dat je niet alleen vandaag, maar ook in de wereld van morgen nog van relevante meerwaarde bent?

Ik help je door samen met jou te sparren, je uit te dagen met kritische vragen en je mee te nemen in een soort van trechtermodel om uiteindelijk tot een advies op maat te komen. Hiermee wordt jouw positionering duidelijk en komt de organisatie (of jijzelf in het geval van personal coaching) optimaal tot z’n recht.

Meer weten? Lees mijn blog.

onze opdrachtgevers

laten we het samen doen

Ben jij klaar voor verandering?