| |

Frisian Foodture

Dit jaar staat er in Friesland op 4 oktober een prachtig congres over alles op het gebied van Food op de agenda. De place to be is Bolsward, dé stad waar vroeger de Zuivelschool gevestigd was.

Toen bruiste het van de innovatie en kennis in de Agrifoodsector, dat gaat op 4 oktober weer gebeuren. Én, wat heel gaaf is, in Bolsward vindt dit jaar de start van de Dutch Foodweek plaats! Dit valt samen met het congres. Dubbel zoveel aandacht dus voor de sector die volop in traditie is, niet alleen provinciaal, maar ook nationaal.

Dit was één van de projecten waar ik me in 2023 mee bezig heb gehouden. Ik was verantwoordelijk voor de communicatie, marketing, contouren (concept) van het congres en een aantal sessies met de Meitinkers (gerenommeerde bedrijven uit de omgeving) die allemaal mee willen helpen om van het congres een groot succes te maken.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *