Swoeng Nieuws

Wat kunnen wij leren van aboriginals?

Wat kunnen wij leren van Aborigines? Hoe gaan zij om met de natuur, water en andere duurzame thema’s? Welke rol speelt spiritualiteit hierbij? Omrop Fryslân bracht mijn verhaal in beeld en zond eind augustus een radio-interview uit.

Intertoys gaat sociale waarde toevoegen aan haar concept

In de ‘Retailtrends’ van april: Intertoys gooit het roer om na de doorstart en wil niet alleen maar producten verkopen, maar daarbij ook iets goeds doen voor de samenleving. In de vernieuwde winkels komen escape rooms, karaoke studio’s en freaky zones.

Albert Heijn zet zich met spaaractie in voor biodiversiteit

Prachtige en educatieve spaaractie bij Albert Heijn! Een mooie joint promotion tussen AH, Freek Vonk en Naturalis. Kinderen kunnen plaatjes en tatoeages van insecten verzamelen. Hiermee wil de supermarkt het belang van BIODIVERSITEIT onderstrepen.

Taalvoutjes

Het blijft altijd oppassen met de boodschap die je naar buiten brengt. CHECK en DUBBELCHECK. Niet alleen door jezelf, maar laat vooral een collega nog even naar je post / advertentie kijken. Voorkom banale of totaal misplaatste situaties!

Een inspirerend en betekenisvol 2019!

Een korte terugblik op 2018, maar vooral ook de focus op 2019. Door projecten op te starten vanuit de gedachte: Wat is goed voor de eigen organisatie, voor anderen en voor de wereld om ons heen kunnen we met elkaar het verschil maken. Iedereen een inspirerend en een betekenisvol 2019 toegewenst!

Stilstand is achteruitgang

Stilstand is achteruitgang? Rennen, vliegen en maar doorgaan… Wie herkent zich hierin? Blik op oneindig, je doelen nastrevend of gewoon onbewust routinematig je werk doen. Stilstaan is immers achteruitgang! Maar is dat wel altijd zo? Ik heb afgelopen jaar tijdens mijn...

Een kilo aandacht?

Een meter liefde, een kilo aandacht en €1000 bewustwording? Omdenken in de Westerse wereld: voldoende tijd en ruimte bieden aan de zachte kant vd economie.

Contact

Neem vandaag nog contact op als u ook wilt communiceren met impact.

Neem contact op

Aanmelden nieuwsbrief