Leuk en attent! Gisterochtend had ik al een klein cadeautje in de bus vanwege mijn bijdrage als jurylid van de Wastebattle.

Dit keer gaat de Burgemeester Harmsma school uit Gorredijk met deze verfrissende methodiek ad slag. Er wordt o.a. gewerkt met nudging en gamification. Helaas dit keer (natuurlijk) digitaal, hopelijk een volgende keer weer in real life.

Laatst was ik jurylid voor een Minorgroep Storytelling van studenten van NHL/Stenden. Ik word elke keer blij van de samenwerking met jonge mensen. Heerlijk dat ze nog zo onbevangen zijn en nog niet in een soort van funnel gekapseld zitten. Dat levert veel innovatieve ideeën op en zorgt voor een energieke flow die ik ook weer inbreng bij mijn andere lopende projecten. Ik kijk uit naar as. do, dan gaan we officieel los. Vandaag krijgen we de instructies. Leuk om op deze manier weer samen te werken met Gooitske!