Prachtige en educatieve spaaractie bij Albert Heijn! Een mooie joint promotion tussen AH, Freek Vonk en Naturalis. Kinderen kunnen plaatjes en tatoeages van insecten verzamelen. Hiermee wil de supermarkt het belang van BIODIVERSITEIT onderstrepen.

Zo komt het belang om ons met z’n allen in te zetten voor meer biodiversiteit bij een veel BREDERE DOELGROEP onder de aandacht. Als nu de markt zich ook met dit soort ecologische problemen gaat bezighouden dan wordt de kracht die we met elkaar kunnen realiseren pas echt groot.

Wel 1 puntje van aandacht: Als AH zich nu als groene supermarkt wil profileren en het juiste voorbeeld wil geven, dan moet ze dit ook op andere plekken in de supermarkt uitdragen en juist deze goede, duurzaam geteelde producten mbv actieprijzen stimuleren. Gaat AH zo ver dat ze zelf wel iets op haar MARGE wil inleveren? Ik ben benieuwd! http://ow.ly/7KFI30o4zNh