Wat was het vies weer op donderdag 29 november! Regen en harde wind zorgden voor herfstachtige sferen. Toch ging het teamevent dat in het teken stond van Werkgeluk gewoon door. Wat een bikkels zaten er in de groep!

’s Ochtends gingen we het Wad op. Juist in barre omstandigheden ervaar je dit fraaie natuurgebied op een hele eigen authentieke wijze.  De weidsheid en de elementen van de natuur komen met extreem weer nog meer binnen. Dit team liet zich niet tegenhouden door de extreme omstandigheden, maar zocht het juist op!

Wadloopgids Harm Jan Wilbrink nam het team mee op avontuur. Tijdens de wandeling werden kokkels, mosselen en Japanse oesters gezocht en meegenomen. De deelnemers aan de tocht hebben de zeevruchten vervolgens zelf schoongemaakt en de gids heeft het  voor de groep klaargemaakt. Dat proeft heel anders, zelf bij elkaar gesprokkeld voedsel. Het zorgt voor bewustwording en verbinding met en respect voor moeder natuur. Het hoort allemaal bij het thema van vandaag: #Werkgeluk

’s Middags hield Martha Buning van http://www.gelukwerkt.frl een workshop over Werkgeluk. Geluk loopt zakelijk en privé in elkaar over. Hoe kun je geluk zelf en vooral ook als team meer in eigen hand nemen? Het team heeft zelf haar eigen formule op weg naar werkgeluk uitgewerkt op 1 A3, deze krijgt een mooie plek op kantoor dat zorgt dat de medewerkers ook na vandaag bewust blijven van hun ideale werkomstandigheden.

Wat een mooie inzichten leverde deze bijzondere ‘verwegvankantoordag’ op! #theorieincombinatiemetervaren #bezinning #voldoening #verbinding #oorsprongvanvoedsel #plezier #watisgeluk #teamwork #teambuilding #samenwerkingSwoengenGelukwerkt

Foto’s gemaakt door: Jeroen van de Bovenkamp