Misschien herken je het; de meeste mensen zitten niet meer te wachten op alle verhalen van en over BN-ers en BF-ers (Bekende Friezen). Tegenwoordig ligt de interesse meer bij echte verhalen van echte, pure mensen. We willen geen inner circle van deze bekende mensen in de media. We volgen liever mensen bij wie het niet allemaal is komen aanwaaien. Die hun echte verhaal durven te vertellen. De mensen die hun deur open durven te zetten en zich kwetsbaar opstellen. Het is dus niet zo gek dat een winnaar van een talentenshow voorbijgestreefd wordt door de runner-up in wie mensen zich meer herkennen.

Zo krijgt bijv. The Voice finaliste Samantha Steenwijk zo veel meer mediawaarde heeft dan winnaar Jim. Om de simpele reden dat zij het beste verhaal heeft. Een geschiedenis, een leven met ups maar met name ook veel downs. Waarom willen we dan ook zo veel weten over de levens van Steve Jobs en Mark Zuckerberg? Omdat hun weg naar succes met horten en stoten ging. Dat zijn verhalen die we willen horen.

Sta jij ook open voor de verhalen van anderen, mensen met wie je normaliter niet zo snel in contact komt? Wat zou zo’n echt, pure ervaring kunnen betekenen voor jullie team? Heel veel. Je leert weer buiten de gebaande wegen te denken, je deelt met elkaar een bijzondere ervaring en door oprecht te luisteren en een gesprek te voeren met mensen die het minder getroffen hebben in deze maatschappij wordt je mindset verbreed.

Sta jij hier ook voor open? Denk dan eens aan een TEAMUITJE met een andere swoeng. Een activiteit waarbij je iets voor anderen betekent; met z’n allen steek je je handen uit de mouwen en doet iets voor ouderen, mensen op een Zorgboerderij, daklozen of bijv. gehandicapten. Benieuwd naar de MOGELIJKHEDEN? Neem vrijblijvend contact op met Carla: 06 8398 0000.