Yes! Op 22 juni hebben we de Innovation Games gewonnen met ons team! We hebben een creatieve en haalbare oplossing bedacht voor de verbinding van de Recreatieve sector met de circulaire economie. Opdrachtgever: provincie Fryslân. Onze concurrentie bestond uit drie andere teams die vraagstukken van andere organisaties in Friesland probeerden op te lossen.

De methode die we hebben gebruikt bestond uit Design thinking. Tijdens verschillende fasen zijn we met de doelgroep in gesprek gegaan. Op basis van deze gesprekken hebben we de probleemstelling geherformuleerd. Verder hebben we onze aannames bij de doelgroep getoetst en de uiteindelijke oplossing gevalideerd. Het was een pittige challenge, maar ons harde werken is dus beloond met de eerste prijs!

Wat was het een geweldige week op Watersport camping Heeg. Dank aan STUDIO.WHY voor de professionele begeleiding. Een impressie van de Innovation Games vind je op: https://lnkd.in/gTUG6f8