Koken voor en met daklozen van Zienn

As. donderdag 7 juni organiseert Swoeng een BIJZONDERE ONTMOETING tussen een aantal mensen van verschillende organisaties (gemeente Leeuwarden, Provinsje Fryslân, Merk Fryslân + nog een aantal kleinere bedrijven) en een aantal daklozen van Zienn. Er wordt voor en met de daklozen gekookt, hierbij staat DE DIALOOG centraal.

Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die een beleid voeren dat VRIJWILLIGERSWERK onder werktijd stimuleert, want dit draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en het vergroot de binding met de samenleving. Het vraagt mensen om op een andere manier naar vraagstukken te kijken en spreekt andere vaardigheden aan. Het geeft medewerkers energie om iets zinvols te kunnen bijdragen aan de maatschappij!

Contact

Neem vandaag nog contact op als u ook wilt communiceren met impact, Carla: 06 8398 0000

Neem contact op