Ontmoeting met daklozen bij Zienn

Op 7 juni as. staat er een bijzondere ontmoeting gepland tussen een aantal dames van verschillende organisaties/bedrijven en daklozen van Opvang&Ondersteuning Zienn. Er wordt met elkaar gekookt, gegeten, maar vooral ook gesproken. De dialoog en oprechte interesse in elkaar staat centraal.

De organisatie is in handen van Swoeng. De deelnemers zijn afkomstig van verschillende bedrijven en organisaties in Friesland zoals: de gemeente Leeuwarden, de provinsje Fryslân, Merk Fryslân, Scrum.frl en nog een aantal eenmans zaken. Iedereen kijkt uit naar dit samenzijn waar vast meer begrip voor elkaar zal ontstaan, waar vooroordelen teniet worden gedaan en nieuwe verbindingen worden gelegd. Na 7 juni volgt een terugblik met de ervaringen van de verschillende deelnemers.

<<< Terug naar nieuws

Contact

Neem vandaag nog contact op als u ook wilt communiceren met impact, Carla: 06 8398 0000

Neem contact op