Martin Cnossen – directeur Merk Fryslân

Carla is een gedreven en deskundig marketeer, bewaakt de belangen van de organisatie en is uiterst betrokken. Het werken voor een regiomarketingorganisatie is multidisciplinair; strategie, nationale en internationale doelgroepen, online en offline, beursbezoek, maar ook een ingewikkelde dynamiek met stakeholders (ondernemers en overheid). Carla heeft bewezen in deze dynamiek goed uit de voeten te kunnen. Daarbij is ze ook nog een prettige collega.
Een belangrijk ‘cadeau’ van Carla is onze geweldige nieuwe #FrieslandStyle. Het ontwikkelproces voor deze bijzondere en onderscheidende manier om Friesland te branden is samen met Kessels Kramer ontwikkeld, KK werd daarin door Carla aangestuurd. Zie: https://www.friesland.nl/nl/ontdek/friesland-style

 

 

Contact

Neem vandaag nog contact op als u ook wilt communiceren met impact, Carla: 06 8398 0000

Neem contact op